Η Εταιρία

Η εταιρία ΤΕΜΠΟ ΑΕ ιδρύθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1987 στη Θεσσαλονίκη. Η έδρα μας βρίσκεται στην οδό Δελφών 166 και οι αποθήκες μας, στη Δελφών 162. Την εταιρία ίδρυσαν τρεις μηχανικοί και σήμερα στη μετοχική της σύνθεση είναι ο Κανώτας Μιλτιάδης Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο Κανώτας Κωνσταντίνος MSc in International Business.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στους κλάδους της ύδρευσης, της θέρμανσης και του κλιματισμού. Εξειδίκευση και έμφαση στο φυσικό αέριο, την ενδοδαπέδια θέρμανση, τον κλιματισμό και τις αντλίες θερμότητας.

Προμηθεύουμε υλικά και υποστηρίζουμε την πώληση των προϊόντων μας σε καταστήματα και συνεταιρισμούς υδραυλικών και λοιπών εταιριών.

Η προμήθεια των προϊόντων γίνεται κυρίως από εργοστάσια από οίκους του εξωτερικού ( Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία, Τουρκία, Ρουμανία, Τσεχία κτλ) αλλά και από την Ελληνική επικράτεια.

Τα Εργοστάσια με τα οποία συνεργαζόμαστε, με χαρά σας τα παρουσιάζουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας.

 

Βασικό όραμα της εταιρίας αποτελεί η στοχοποίηση των εισαγωγών της, σε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Η μεγάλη στροφή των καταναλωτών σε προϊόντα που δεν χρησιμοποιούν το πετρέλαιο ως καύσιμη ύλη, αποτελεί και μεγάλη ευκαιρία για τον κλάδο μας.

 

Η ΤΕΜΠΟ ΑΕ διαθέτει τμήμα λογιστηρίου, πωλήσεων και logistics.